Header Raya

Assalamualaikum

Cer korang tengok header tu.. cantik tak.. mood raya dah datang ni.Tak sabar nak balik kampung :)Ni nak tunjuk lagi sekali kat sini


Siap di kelilingi pelita.Padahal kat rumah memang takde pelita pun.Hehehehe Aiman ngan Iqbal main bunga api pun pakai lilin je.Tengok pulat ketupat bergantungan kat atas tu. Ketupat tu memang aku tak tau anyam.Kat tempat aku buat ketupat palas je pekena pula dengan kari ayam kampung.Memang menjilat jari la nanti.

Sebenarnya aku buat entry ni sebab join kontes dari blog ayampenyek.Hehehhe. korang nak join pun boleh jom kita meramaikan majlis.Klik je banner kat bawah no kalau nak join. Ada masa lagi tu .Tarikh tutup 25hb ni.



syarat penyertaan adalah seperti berikut


** menjoinkan diri setelah mendapat jemputan dari tuan tanah :)


Klik Link di bawah sebagai sumbangan ^_^.Terima kasih ye

JohnMasterRaya
Setiap botol ada ceritanya
Eratkan Lagi
London
Terima Kasih



25 comments:

  1. good luck syiela...
    sng sikit kan syiela letak link iklan kat bawah entry..

    ReplyDelete
  2. cantik header tu :)

    moga berjaya ye :)

    ReplyDelete
  3. ooo join contest... godd luck syiela... :D

    ReplyDelete
  4. comeynya header..sha nak join tp tenet rosak ne pn guna hp huhu

    ReplyDelete
  5. comel doodle dekat header .. buat sndri ye? good luck utk GA :)

    ReplyDelete
  6. memang cantik sangat header tu..rajin syiela join contest..good luck..selamat hari raya juga..mesti tak sabo2 nak balik raya la tu..hihi..

    ReplyDelete
  7. salam kenal kembali^^ cantik header.pandainya uwat..

    ReplyDelete
  8. gudluck syiela!!!

    baik2 jgn dekat sgt dgn pelita tu takut nnti terbakar pulak baju raya kaler pink tu...hoho..nice hari raya header!

    ReplyDelete
  9. comeller header tu....sesuai dgn tema dan suasana... :)

    ReplyDelete
  10. amboi. cantiknyeeeee header raya die. ;)

    ReplyDelete
  11. comelnya header!!!

    geram pulak tgk...

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE