Pizza Hut & McD/Beli 1 percuma 1

Assalamualaikum

Baru nampak iklan ni.So nak hebohkan juga walau ramai yang dah tau.. bagi yang belum tau jom redeem!!

Pertama Pizza hut

Beli 1 regular dapat Free 1 regular tapi dengan syarat take-away only (sesuai sangat untuk aku yang anak2 kecik ni). Tapi yang ni sampai esok je 10hb Ogos. Sempat lagi ni kalau nak :)



Yang keduanya Mcd

Seperti yang dulu juga yang ni ala carte only ye. Yang ni lama sikit sampai 15 Ogos ni


*** Siapa penggemar kedua makanan ni jom print dan redeem :)

19 comments:

  1. Salm perkenalan Syiela..dan selamat berpuasa..
    Erm..pizza hut..bulan puasa nie tak jalan makanan nie kat rumah sayer..

    ReplyDelete
  2. kuat benor fastfood punye promo ehhh. hee.

    ReplyDelete
  3. ermmm...bulan puase ni xlarat la nk makan fastfood...

    ReplyDelete
  4. bulan puasa ni memang terasa nk makan macam2 kan? Tq la pizza hut dgn mcd yg baik hati nk sponsor makan. ahhaha

    ReplyDelete
  5. Berbukakan pizza la hari ni ye syiela....;)

    ReplyDelete
  6. bestnyerrr... boleh print je ke kupon ni? or kena ada yg original?

    ReplyDelete
  7. sha lg suka KFC hehe..apapun slmt bbuka puasa kak :D

    ReplyDelete
  8. xberapa gemar sgt....ni kalau yg suka mmg untung dah ni...

    ReplyDelete
  9. wahhh..ok jugak tu kan..beli satu percuma satu..kena g cari jugak ni...bulan puasa ni tak merasa lagi fastfood....

    ReplyDelete
  10. boleh printscreen tak voucer ni?hehe

    ReplyDelete
  11. wow ..bulan pose mkn mende2 cmni shida xlalu kak..lebih lapaq kearah nasi heheee :)

    ReplyDelete
  12. js last week baru je mkn smua ini...haha..
    tamak kan...^^

    ReplyDelete
  13. rempat je selagi masih ada waktu..janji makan beli satu dapat satu bukannya selalu.

    ReplyDelete
  14. Walau ada offer tapi kakak tak ada masa nak keluarlah Syiela..

    ReplyDelete
  15. chicken foldover tu sedappppp sangat hahaa

    ReplyDelete
  16. Masing2 fastfood buat offer di bulan puasa nie ya.

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE