Sementara Menunggu Mesin Padi

Assalamualaikum

Sementara nak menunggu mesin padi datan online kjap sambil tu dapat jenguk rumah kawan-kawan.Cerita raya nanti kita update :)

Lagipun tak sempat nak bergambar raya.Sibuk mengendong si kembar manakala abang-abangnya sibuk pergi beraya
Tak sabar betul budak-budak ni nak tunggu mesin datang.First time dorang tengok dari dekat.Sebelum ni tengok dari jauh je. Asal balik kampung je dah lepas musim menuai.Ha kali ni baru betul-betul real depan mata hehehehe.

Harap-harapkembar tak buat hal dapat la ambil gambar nanti :)

** ada ke yang berminat?? ^_^.Sampai jumpa lagi ye

14 comments:

  1. wah...bestnya.. saya tak pernah tgk mesin padi depan2

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya syiela
    mohon maaf zahir batin
    teringin nak tengok si kembar pakai baju raya :)

    ReplyDelete
  3. saya pun akan update cerita raya kemudian. banyak jejak nak kena balas. huhuhu...

    ReplyDelete
  4. kalo si kembar bt hal abis lah kan huhuhu..apa pun xblh bt ti heheee..:)

    ReplyDelete
  5. Mudah sekarang kan guna mesin utk menuai padi, dulu-dulu kena membanting guna tenaga 4 kerat!Dulu lain sekarang lain...

    ReplyDelete
  6. macm manelah kak syiela handel 4 hero..kite yg 2 ni adooohaiii..maunye paai tudung pun terbalik heheh

    ReplyDelete
  7. mesin padi?...saya pun xpernah tgk..

    ReplyDelete
  8. Seronoknya... balik Kelantan baru ni seronok tgk bendang padi...

    ReplyDelete
  9. bestnya duk kpg yg ada sawah padi :)

    ReplyDelete
  10. Kat kedah bykkan sawah padi,seronoklah budak2 tu dpt tgk live mesin padi tu....

    ReplyDelete
  11. ehem mama tak pernah tenguk mesin padi pun..hu2x..kat sini takde sawah padi pun..

    ReplyDelete

Orang Sayang Darwisy ^_^


GUA BLOG


CARI MEMBER

BUSUK

PING JE